Categories
Reizen

Creëer herinneringen met je vrienden

We nemen onze vrienden vaak voor lief. Je ziet elkaar eens of meerdere keren per week, doet een drankje of gaat eten, maar daar blijft het soms bij. Het is jammer dat vriendschappen in het echte leven niet lijken op de vriendschappen die weergegeven worden in films en series. Daar doen ze samen de gekste dingen, en maken van alles samen mee. Het hoeft voor jou en je vrienden niet zo saai te zijn allemaal, je kunt ook samen herinneringen creëren! Dit doe je door met z’n allen eenmalig iets belachelijks te doen, of juist een jaarlijkse activiteit te bedenken. In deze blog bespreek ik wat opties

Kamperen

Het leuke aan kamperen met je vrienden is dat je de grootste lol hebt om onbenullige dingen, zoals proberen te koken op het miezerige kookstelletje. Bovendien heeft met z’n allen rond het kampvuur zitten iets romantisch. Je krijgt echt een band met elkaar. Als je op zoek bent naar manieren om kamperen makkelijk te maken kun je eens kijken naar Aart Kok vouwwagens. Vouwwagens rijden als trailers achter je auto en je kunt ze heel makkelijk uitklappen om er mooie tenten van te maken. Als je nou jaarlijks in de zomer gaat kamperen met je vrienden, kun je makkelijk een vouwwagen kopen. Je split de kosten met z’n allen en hebt elk jaar zonder gedoe heel veel plezier.

Volg een cursus

Om je vriendschap wat levendiger te maken, kun je ook een cursus gaan volgen. Een cursus schilderen, een cursus kleien, een cursus toneel, of een cursus banaanvormige koekjes bakken. Ik noem maar wat. Er is een scala aan creatieve cursussen waar je je makkelijk samen met je vrienden voor kunt aanmelden. Cursussen zijn bovendien leuke kansen om je vriendengroep verder uit te breiden. En wie weet vind je het uiteindelijk superleuk om misvormde koffiekopjes te kleien, en heb je een nieuwe hobby erbij!

Pretpark

Tja, deze laatste is wel heel vanzelfsprekend. Pretparken zijn gewoon ontzettend leuk. En met z’n allen naar een pretpark gaan creëert echt leuke herinneren voor jou en je groep. Het is overigens ook leuk om met vrienden die je wat minder vaak spreekt naar een pretpark te gaan. Je hebt een excuus om elkaar weer lang te spreken zonder dat het gek is. Er is een bindende factor. Het leukste pretpark in Nederland is toch wel echt de Efteling. En vergeet ook niet dat er een tof sprookjesbos is waar je ook op avontuur kunt gaan. Veel plezier!