Categories
Mode

Het online bestellen van een shapewear

Welke Shapewear past het beste bij jou? En waar haal je deze vandaan? Wat zijn de verschillen in kwaliteit? Al deze vragen worden in dit artikel beantwoord.
Inleidend is de Shapewear van ​Pine & Ginger​ een goed voorbeeld om te gebruiken op het gebied van kwaliteit.

Vroeger moest iedereen naar een fysieke winkel om gemeten te worden zodat zij wisten welke shapewear goed past. We hebben het hier over 30+ jaar geleden. Tegenwoordig hoeft dit niet meer want wij hebben online webshops. Pine & Ginger is een van deze webshops.

Maar hoe weet je nou waar je moet bestellen en welke bij jou past?

Er zijn diverse shops die shapewear aanbieden maar wat aan te raden is om geen goedkope shapewear te kopen. Deze producten worden meestal geproduceerd in China. De elasticiteit is hierdoor minder goede kwaliteit waardoor het sneller uitrekt. Daarnaast gebruikt China andere maten vanwege de andere lichaamstype die Westerse mensen hebben.

De beste kwaliteit vind je bij webshops die authentieke Colombiaanse shapewear verkopen. In Colombia worden deze producten net als een onderbroek gezien. Het wordt daar massaal gebruikt en geproduceerd.

De dames in Colombia hebben vaak grote rondingen waardoor zij ook betere kwaliteit shapewear nodig hebben. Deze rekt dan minder snel uit.

Shapewear komt in alle vormen en maten. Zo heb je onderbroeken die de billen een up lift geven of broekjes die de buikvet verbergen. Ook heb je shapewears die vanaf de knieën tot de schouder komen. Zulke shapewears vormen de gehele lichaam.

Welke past nou bij jou? Dat ligt aan jezelf. Wil je bijvoorbeeld buikvet verminderen en de bil upliften, dan is een high waisted butt lift broek ideaal. Wil je de bil contouren beter eruit laten zien, dan is een ​corrigerend ondergoed​ ideaal.
Wil je de gehele lichaam een meer zandloper figuur geven? Dan is een body shaper ideaal voor je.

Voordelen van kwalitatieve shapewear

De voordelen van kwalitatieve shapewear zijn onder andere dat het naadloos is, hoge compressie heeft en minder snel uitrekt. Hierdoor kan je het vaker gebruiken, helpt het tot zijn uiterste en ziet niemand het onder een jurk of broek!