Categories
Lifestyle

Let hierop bij het leeghalen van jouw huis voor de verhuizing

Gefeliciteerd! Je bent van plan om binnenkort in een ander huis te gaan wonen. Dat is natuurlijk leuk en aardig, maar er zijn een aantal dingen waar je zeker weten rekening mee moet houden wanneer je gaat verhuizen. Denk bijvoorbeeld aan de rekeningen en de internetverbinding. Ook moet je zeker weten dat je het huis netjes achterlaat. En dit is niet het enige. Ben je benieuwd waar je allemaal rekening mee moet houden wanneer je gaat verhuizen? Lees het in dit blog!

Begin op tijd met inpakken van de spullen

Yes! Je hebt een huis gevonden en je kunt binnenkort de sleutel in ontvangst gaan nemen. Maar, wanneer begin je nou met het voorbereiden van de verhuizing? Het is aan te raden om dit op tijd te doen.

Op het moment dat je ruim van te voren begint ga je niet tegen last-minute dingen aanlopen en verloopt alles zo soepel als jij wilt. Kom er erachter dat je nog verhuisdozen moet kopen? Dat kan bij tal van bedrijven en vaak worden die dezelfde dag nog geleverd. Zorg dat je genoeg dozen op voorraad hebt zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan en straks een paar van jouw kostbare items zonder doos moet gaan vervoeren, dat wil je natuurlijk niet.

Organiseer het inpakken

Op het moment dat je zeker weet genoeg dozen in huis te hebben kan je gaan beginnen met het inpakken van je spullen. Het is heel handig om dit per kamer te doen. Je kunt de dozen dan labelen per kamer en organiseren op nummer. Denk hierbij aan ‘Woonkamer, 2 van 35’ etc.. Op deze manier weet je zeker dat je geen spullen kwijtraakt of aan het eind van de verhuizing een doos mist.

Zorg ervoor dat je spullen die je veel gebruikt ook markeert op een doos en vermeldt wat er in de doos zit. Zo kan je ze snel terugvinden op het moment dat je kan beginnen met uitpakken!

Denk ook aan het schoonmaken van jouw huis

Het is best goed te begrijpen dat je niet kunt wachten om naar jouw nieuwe plekje te vertrekken. Toch is er behalve het leeghalen van jouw huis nog één ding wat je nooit mag vergeten: de opleveringsschoonmaak.

Heb je hier zelf de tijd niet voor of heb je een andere reden waarom je het liever uit handen geeft? Geen enkel probleem. Het schoonmaakbedrijf Tiger Team neemt jouw zorgen graag voor je uit handen. Met hun hulp weet je zeker dat jouw huis helemaal schoon en stralend de nieuwe bewoners verwelkomt!