Categories
Reizen

Ik mag weer reizen in mijn travelstof broek

Hoelang is het voor u geleden dat u een lange reis mocht maken? Ik zelf ben sinds de pandemie niet verder gekomen dan Drenthe. Terwijl Drenthe hele leuke landschappen heeft weegt het niet op tegen bijvoorbeeld Italië of Oostenrijk. Maar we konden een hele lange periode eigenlijk niet het land uit, maar nu ziet het er naar uit dat we weer op vakantie mogen. Zelf ben ik het niet meer gewend om een lange tijd te reizen. Omdat ook ik mijn vakantie naar Italië ondertussen heb geboekt ben ik meteen mijn kast in gedoken om te kijken of ik nog wel alles heb voor een zonvakantie. Het verbaasde mij dat ik eigenlijk één ding miste, namelijk een zwarte broek in travelstof. Deze broeken maken het namelijk een plezier om te reizen.

 

Online zoeken naar een travelstof broek

Zwarte broek travelstof; dat waren mijn eisen. Maar wat is precies travelstof? Travelstof is een hele zachte, ademende, beweegbare stof. Dat maakt een travelstof broek dan ook perfect om in te reizen. Deze broeken kan je namelijk de hele dag dragen terwijl je achter het stuur zit, even je benen gaat strekken of terwijl je de tent op zet. Het is een betere optie dan de normale joggingsbroek omdat deze vaak erg dik zijn, niet goed ademend, en er een beetje slordig uitzien. Natuurlijk is dit niet erg als je in de auto aan het rijden bent. Maar terwijl je de tent opzet is het ook wel fijn om er iets netter uit te zien. Ik wil graag een zwarte travelstof broek want dat past onder alle T-shirts die in mijn kast hangen. Zo hoef ik er ook niet bang voor de te zijn dat ik er straks niks bovenop kan dragen.

 

Niet alleen broeken, maar ook jurken

Omdat deze stof zo fijn is zijn er niet alleen broeken van gemaakt. Toen mijn vrouw de stof voelde ging ze meteen kijken of ze ook jurken maken in deze stof. Ook zij had maar twee eisen, travelstof jurk rood, meer typte ze eigenlijk niet in de zoekmachine. Een rode jurk is een klassieker, maar zeker in Zuid-Europa kan dit erg warm worden. Opnieuw biedt travelstof hier een oplossing omdat het zo’n heerlijk luchtige stof is. Ga jij ook deze zomer op vakantie? Probeer dan eens een travelstof broek of ander kledingstuk om in te reizen. Zo begin je de vakantie meteen comfortabel achter het stuur of in het vliegtuig, beter kan niet.