Categories
Wonen

Tips om jouw huis mooier te maken

Heb je net een nieuw huisje of wil je jouw huis waar je al een aantal jaren in woont een keer goed verbouwen maar heb je helemaal geen idee? Dan kan het lezen van deze blog wellicht interessant zijn voor jou! In deze blog neem ik jou mee naar enkele relevante tips hoe jij je huis kan upgraden zodat het er weer helemaal mooi uitziet. Iedereen heeft natuurlijk een andere stijl en deze tips die ik  geef zijn allemaal tips waar ik zelf achter sta, die ik zelf heel mooi vindt en ook in mijn eigen huis staan. Het zijn tips waar verbouwingen voor nodig zijn maar het zijn ook tips waar niet veel moeite voor is. Door de Corona periode zijn veel mensen niet op vakantie gegaan en hebben ze daarom een goed zakcentje overgehouden. Daarnaast waren restaurants ook heel lang dicht en clubs etc waardoor veel geld is bespaard maar wel gewerkt. Als gevolg hiervan is dat veel mensen hun huizen gaan verbouwen of dingen ervoor kopen. Ben je benieuwd wat ik te zeggen heb? Lees het dan snel hieronder!

Planten

Waar ik zelf echt voorstander van bent is zoveel mogelijk planten binnen je huis te hebben, minimaal in elke kamer wel eentje. In de woonkamer kan je bijvoorbeeld een grote pot neerzetten met een paar mooie binnenplanten. Kies bijvoorbeeld voor een muurplant die over de muur hangt en daarnaast een grote zwarte pot die je kunt kopen bij de plantenwinkel om de hoek of bij Wout.com. Dit geeft een bepaalde look aan je huis wat echt heel rustgevend is. Ook als je een kale hoek of plek hebt kan je daar een mooie plant neerzetten. Grote kamerplanten geeft daarnaast ook een mooi effect naast een schilderij of een fotolijstje.

Visgraat vloer

Dit is echt een hot iets in jouw huis. Tegenwoordig zie je dit bijna in elk huis, of het een visgraat vloer is of iets anders met laminaat of echt houten planken. Het geeft een hele mooie look in je huis. Het kost wel wat maar dan heb je wel wat. Je kunt kiezen voor pvc-laminaat wat tegenwoordig ook heel goed is, veel denken dat hout wat duurder is beter is maar laminaat kan ook heel mooi zijn.

Grote velvet bank

Heb je die grote L-banken gezien bij influencers en bekende mensen? Dit zijn velvet banken die heel lekker zitten. Gemaakt van velvet stof die makkelijk schoon te maken is. In mijn eigen huis heb ik dit ook staan en ik krijg alleen maar positieve reacties erover.