Categories
Nieuws

Ik wil een Mercedes A klasse bestellen, waarom zou ik leasen?

Dat heb ik me al zo vaak afgevraagd, dat ik uiteindelijk toch maar besloot de stap te nemen en me te laten informeren. Want er zijn meer mogelijkheden dan je zou denken. Zonder de juiste informatie neem je de verkeerde beslissing, of kom je er later achter dat je veel voordeliger af had kunnen zijn. Voor ik überhaupt besloot óm te gaan leasen, wilde ik zorgen dat ik de juiste vragen aan mezelf stelde. Waarom zou ik leasen? Kan ik gewoon de door mij begeerde Mercedes A klasse bestellen, of moet ik kiezen uit een selectie? Welke lease auto moet ik in dat geval kiezen? Hoe zit het eigenlijk met een leaseauto en bijtelling? Kan ik de ene leaseauto met de andere vergelijken? Welke leaseauto past bij mij? Misschien zijn er wel betere alternatieven dan dat wat ik van plan was. Hoe zit het met een Mercedes B klasse, wat zijn daarvan de voordelen? En dan misschien nog wel de belangrijkste vraag van allemaal…

Waar kan ik een auto leasen?

Hoe zit het met leaseauto's halen en brengen, wie mag in mijn leaseauto rijden en welke leasemaatschappijen zijn er eigenlijk? Ik besloot te beginnen met het zoeken van de juiste maatschappij. Bovenaan mijn lijstje van eisen stond 'betrouwbaarheid'. De maatschappij waarbij ik mijn Mercedes A klasse ga bestellen moet een goede naam hebben. Ik ging dus op zoek naar reviews van ervaringsdeskundigen. Zo kwam ik eigenlijk al heel vlug terecht bij Wensink. Een maatschappij die duurzaamheid en professionaliteit hoog in het vaandel heeft staan, maar mij absoluut niet als een nummer behandeld. Ik voel me welkom en krijg de ruimte alles te vragen wat ik wil. 

Leaseauto uitzoeken

Meteen maak ik mijn voorkeur bekend. Ik wil graag een Mercedes A klasse bestellen, maar wil wel geïnformeerd worden over enkele alternatieven, zoals bijvoorbeeld een Mercedes B klasse. Geen probleem bij Wensink, want mijn zeer kundige gesprekspartner blijkt echt verstand van zaken te hebben. Hij vertelt me welke leaseauto ik kan kiezen en hoe ik een leasebedrag moet berekenen. Hij vraagt me keurig of ik op zoek ben naar een lease auto voor zakelijk gebruik of juist een lease auto voor privé. Uiteindelijk vertel ik hem dat ik niet zo zeer op zoek ben naar een lease auto die goedkoop is, maar dat ik ga voor service, gemak en zorgeloosheid. Dat begrijpt Wensink maar al te goed. Voor ik het weet ben ik mijn Mercedes A klasse aan het bestellen en heb ik het gevoel dat ik me nooit meer zorgen hoef te maken over autoverkopers en speurtochten naar de juiste wagen. Wensink ontzorgt en zorgt voor mij en mijn auto.