Categories
Tech

Een led wall huren regel je gemakkelijk en snel online

Wanneer je een presentatie moet geven dan wil je graag dat iedereen ziet wat je aan het presenteren bent. Dat kan heel formeel zijn, tijdens een symposium of een congres, maar ook minder formeel, bijvoorbeeld tijdens een beurs. Je kunt er dan voor kiezen om ouderwets met een beamer en een stoffen scherm aan de gang te gaan, maar ledschermen verhuur is ook een optie. Een veel betere optie zelfs! Een ledscherm kun je huren in verschillende formaten. Ook als je meerdere ledschermen nodig hebt, regel je die gemakkelijk online. Je kunt het zelfs aangeven als je er een laptop bij wilt huren!

Een led wall huren is weer iets heel anders

Ook een led wall huren regel je online, dat is wel zo gemakkelijk. Een led wall wordt meer gebruikt voor feesten en voor het vertonen van filmpjes, maar je ziet ze ook voorbij komen op beurzen. Het grote voordeel van een led wall is dat deze bestaat uit verschillende tegels. Je kunt 'm dus zo groot en zo klein maken als je zelf wilt. Ook kun je met een led wall prima een afscheiding maken tussen twee stands op een beurs of de wall als achterwand van je stand gebruiken. Zo heb je echt iets bijzonders!

Presenteren moet je leren

Als je dan een led wall of een ledscherm hebt geregeld, wil dat nog niet zeggen dat je alles er maar op moet zetten. Je kunt deze schermen het best gebruiken als "high lighters" dus om belangrijke punten uit je presentatie te benadrukken. Zo zorg je ervoor dat jij tijdens je presentatie in het spotlight blijft staan, maar dat mensen toch mee kunnen schrijven als ze dat willen. Je kunt natuurlijk een filmpje afspelen om je punt te benadrukken. Dit "breekt" de presentatie op een positieve manier. Afwisseling in presenteren zorgt ervoor dat mensen geïnteresseerd blijven.

Snel een offerte en snel geleverd

Je zult het net zien. Je rekent erop dat een locatie een ledscherm of een led wall heeft waar jij gebruik van kunt maken. Kom je er een dag van te voren achter dat dit helaas niet het geval is of dat de beschikbare apparatuur een grote storing heeft of zelfs stuk is. Geen paniek! Binnen een half uur heb jij een passende offerte in je mailbox en als het moet wordt je apparatuur nog dezelfde dag geleverd en geplaatst. Zo kan je presentatie gewoon doorgaan en heb je er toch maar weinig stress van.