Categories
Tech

Een tablet houder kan je leven makkelijker maken

Een tablet is een fijne uitvinding. Je hebt een complete laptop bij de hand, waar je alles op kunt doen, maar dan in een veel beter hanteerbaar formaat. Ook zitten er geen losse onderdelen aan een tablet, dit verkleint de kans op schade aanzienlijk. Geen klep die de verkeerde kant op kan buigen en geen toetsen die vast kunnen lopen als er kruimels tussen komen. Toch is het vasthouden van een tablet ook niet altijd even handig. Gelukkig is daar een oplossing voor: de tablet houder. Deze kun je gemakkelijk installeren en met een simpele beweging zet je je tablet er in of je haalt 'm er uit. 

Waar kun je een tablet houder gebruiken?

De eerste optie die in mij opkomt: in de auto. Oké, de kans dat we dit jaar een lange autorit maken naar onze vakantiebestemming is maar klein, maar voor het geval dat… Een tablet houder in de auto is, zeker met (kleine) kinderen op de achterbank, een goed idee. Zij kunnen heerlijk hun filmpje kijken en jij hebt geen omkijken naar ze. Door de tablet aan een van de voorstoelen te bevestigen, zorg je er ook nog eens voor dat deze uit de grijpgrage vingertjes van je peuter of kleuter blijft.

Een tablet in de keuken

De tijd van kookboeken is al lang geweest. Een kookboek op je aanrecht, dat heeft bijna niemand meer. Een tablet daarentegen, die zie je steeds meer in de keuken. De beste recepten vind je online en dus is een tablet houder in de keuken een perfecte oplossing. Je hangt deze aan de muur en dan wel zo dat er geen vetspetters op terecht kunnen komen. Een tablet is met één (schone) vinger te bedienen en dus kun je stap voor stap de meest ingewikkelde recepten volgen, zonder dat je daar veel moeite voor hoeft te doen.

En wat denk je van in de badkamer?

Als je een ligbad hebt, dan herken je dit waarschijnlijk wel: even volkomen ontspannen met een filmpje in bad. Nou, vergeet het maar. De tablet staat de balanceren op de badplank en bij iedere beweging dreigt het water over je scherm te spatten. Door ook hier een tablet houder te gebruiken, kun je pas écht een ontspannend bad nemen. En hou je, op je badplank, ruimte over voor lekkere dingen zoals een kopje thee of een wijntje en natuurlijk je chocolade. Ja, de tablet houder in de badkamer, dat is mijn favoriete toepassing!