Categories
Business

Montblanc pen: combineer exclusiviteit met een leven lang schrijfplezier

Denk jij eraan om een Montblanc pen aan te schaffen? Bereid je dan voor op de beste kwaliteit, het hoogste schrijf genot en een niet al te laag prijskaartje. De prijs voor pennen van Montblanc begint bij €200 maar daar krijg je dan ook echt iets speciaals voor terug. Montblanc pennen zijn bijzonder mooi, gemaakt van exclusieve materialen en daarnaast ook erg uitzonderlijk. Er zijn maar een klein aantal verkooppunten die deze pennen mogen verkopen en Montblanc stelt hoge eisen aan haar partners. Met een Montblanc pen haal je echt iets speciaals in huis.

 

De Montblanc pen al bijna een eeuw out

Montblanc wordt ook wel de Rolex in de pennenwereld genoemd. Ze bestaan al bijna een eeuw en in 1924 ontwikkelden ze hun eerste pen. Vanaf dat moment staan ze eigenlijk al bekend als één van de beste in hun branche en prijst iedere eigenaar het uiterlijk, het schrijf genot en de duurzaamheid. De materialen die Montblanc gebruikt in het maken van haar pennen zijn van de beste kwaliteit en geven de pen een luxe uiterlijk. Je kunt dan denken aan platina, goud en edelhars.

 

De beste afwerking

De kwaliteit van en Montblanc pen schijnt door in de kleine details. Sommige vulpennen hebben bijvoorbeeld een gouden punt en zijn met de hand gegraveerd met versieringen. De punt is ook gemaakt van iridium, een metaal dat bijzonder slijtvast is en een leven lang meegaat. Het inkt transportsysteem in de balpennen is gepatenteerd en exclusief voor Montblanc. Met hun pennen schrijf je probleemloos, aaneengesloten en met veel plezier.

 

Geef een Montblanc cadeau

Een Montblanc pen is dan ook een cadeau waarmee je indruk maakt. De kwaliteit van deze pennen wordt bijna niet geëvenaard en dat betekent dat je iemand een pen cadeau geeft waar hij of zij indruk mee maakt. Ook al wordt er steeds meer digitaal gedaan, de pen is nog lang niet uit het dagelijkse- en professionele leven verdwenen. Heb je een cadeau nodig voor iemand die gaat studeren of die geslaagd is? Wil je iemand die een nieuwe baan begint, een promotie heeft gehad of met pensioen gaat verrassen met een speciaal cadeau? Overweeg dan om een Montblanc uit te kiezen. Hier hebben ze de rest van hun carrière en zelfs leven plezier van.

 

Een Montblanc voor jezelf

Een Montblanc pen is een bijzonder persoonlijk geschenk, vooral als je deze ook laat graveren met een bericht, datum of andere herinnering. Maar vergeet jezelf niet. Ook jij kunt vast goed bedenken wat je allemaal met een Montblanc kan doen. Een mooie vulpen is professioneel, stijlvol en levert een bijzonder net schrift op. Het is een klassieker. Een balpen is wat moderner en gebruik je voor het dagelijkse leven. Het aanbod Montblanc pennen is groot en je vindt er vast een pen tussen die je aanspreekt. Deze blijf je dan voor de rest van je leven gebruiken, want de kwaliteit en exclusiviteit van de Montblanc Pen wordt eigenlijk nergens geëvenaard.