Categories
Nieuws

Puincontainer huren voor particulieren

Veel mensen denken dat puincontainers alleen worden gehuurd en gebruikt worden door bouwbedrijven. Maar dit is helemaal niet waar. Als particulier is het ook heel goed mogelijk om een puincontainer te huren tegen betaalbare prijzen. En er zijn verschillende situaties waar het heel erg handig kan zijn om een afvalcontainer te huren. In dit artikel bespreken we waarom en tegen wat voor tarieven particulieren een puincontainer kunnen huren.

Verbouwing

Er zijn jaarlijks natuurlijk veel Nederlanders die ervoor kiezen om een verbouwing te doen. Denk bijvoorbeeld aan een nieuwe badkamer of een nieuwe keuken. Het is natuurlijk best een investering om zo’n verbouwing uit te laten voeren. Er zijn manieren om de kosten van een verbouwing lager te krijgen. Denk bijvoorbeeld aan het vergelijken van verschillende offertes en zelf bepaalde dingen uitvoeren. Een van de dingen die je kunt doen is zelf het sloopwerk uitvoeren. Vaak moet er eerst sloopwerk worden gedaan wanneer je een nieuwe badkamer of keuken erin laat zetten zal er eerst sloopwerk moeten worden gedaan wat je in principe ook zelf kunt uitvoeren. In dat soort gevallen is het zeker handig om een bouwbakkie en afvalcontainers te huren. Dit is altijd nog een stuk goedkoper dan het sloopwerk te laten uitvoeren door een bouwbedrijf. Zorg er natuurlijk wel voor dat je weet wat je doet, en niet dingen sloopt die je nog nodig hebt of schade aanricht aan waterleidingen. Op die manier krijg je alleen maar extra kosten.

Verhuizing

Een verhuizing is natuurlijk ook een drukke periode. Om een verhuizing makkelijker te maken, kun je nog voor de verhuizing kijken wat voor spullen en meubels je hebt die niet mee hoeven naar het nieuwe huis. Veel mensen sparen tijdens hun leven ontzettend veel spullen op en een verhuizing is een goed moment om dingen weg te gooien die verouderd zijn en je toch niet meer gebruikt. Ook hier kun je goed een afvalcontainer voor huren.

Kosten huren afvalcontainer

Nu is de vraag misschien of het duurder is om als particulier afvalcontainers te huren. Maar er zijn veel containerbedrijven die ook aan particulieren voor dezelfde prijzen verhuren. Bij de tarieven voor de afvalcontainer wordt zowel de huur, het transport en de verwerking bij de prijs inbegrepen. Wanneer je puincontainer vol is kun je een ophaalopdracht aan te geven bij je account op afval.nl.  Het is ook prima mogelijk om direct contact op te nemen met de klantenservice via de telefoon.