Categories
Lifestyle

Online drogist met diepgang

Als je op zoek bent naar een drogisterij die net dat beetje meer biedt, zit je goed bij de online drogist. Deze online drogisterij zet namelijk een stap verder dan alleen snel en gemakkelijk producten leveren. In deze blog bespreek ik de uitmuntende service van de webshop drogist.nl.

Gediplomeerde online drogisten

De online drogist is niet zomaar een webshop. Bij deze webwinkel werken namelijk uitsluitend gediplomeerde drogisten en deskundige medewerkers. En dat merk je zeker tijdens het winkelen. Dat de online drogist zich onderscheidt van andere drogisterij webwinkels, voel je in alles terug. Je hebt namelijk altijd het idee dat je bij een ‘echte winkel’ koopt en niet slechts vanuit een geautomatiseerd en gerobotiseerd warehouse. Dit gevoel werd voor mij persoonlijk bevestigd toen ik laatst last had van een – voor mij – onbekende kwaal. Ik wist even niet wat ik moest doen. Het leek me namelijk niet ernstig genoeg om naar de huisarts te gaan, maar ik voelde me ook niet goed genoeg om naar de winkel te fietsen. Na even Googlen kwam ik uit op de website Drogist.nl. Ik besloot de proef op de som te nemen en de chatfunctie te proberen. Dat was de juiste beslissing! Binnen enkele minuten kreeg ik direct persoonlijk antwoord van een medewerker. Zij luisterde goed naar mijn verhaal en raadde mij enkele producten aan. Deze producten kon ik vervolgens binnen enkele klikken in mijn winkelmandje plaatsen en bestellen.

De chat was voor mij een uitkomst, maar dit is niet de enige plek waar je terecht kunt bij de online drogist. Op werkdagen kun je namelijk ook altijd even bellen voor advies en vragen. Daarnaast mag je uiteraard ook mailen.

Drogist bloggers

Omdat ik natuurlijk zelf een blogger ben, scoort de online drogist op dit punt extra punten bij mij: de deskundige medewerkers van de webshop houden namelijk een blog bij! Hier wordt al jaren actief geblogd en verschijnen op regelmatige basis interessante artikelen. In deze blogposts worden allerlei gezondheid gerelateerde onderwerpen besproken, geven de medewerkers advies en worden nieuwe producten toegelicht. Ook worden hier de meer ongemakkelijke kwaaltjes, waarover je wellicht geen persoonlijke vragen durft te stellen, bespreekbaar gemaakt.

Ik raad je zeker aan om eens een kijkje te nemen in de blog-archieven. Er zit vast informatie tussen waarnaar jij op zoek bent of je leert gewoon iets nieuws.

Makkelijk en snel

Naast de deskundigheid van de medewerkers is het natuurlijk ook belangrijk dat een webshop vriendelijk is in het gebruik en je bestelling snel wordt geleverd. Ook op deze punten scoort de online drogist een ruime voldoende. De webshop werkt namelijk erg makkelijk. Met de zoekfunctie, duidelijke categorieën en filters vind je binnen no-time de juiste producten. Je bestelling wordt daarnaast ook altijd snel geleverd. Wanneer je op werkdagen voor 17:00 uur een order plaatst, ontvang je je pakketje de volgende dag al bij je thuis. Wat deze goede service helemaal afmaakt is dat je pakket altijd discreet verpakt wordt verzonden en bestellingen van €20,- of meer worden zelfs helemaal gratis geleverd!