Categories
Lifestyle

Sigaren roken voor dummies

Niet iedereen deelt dezelfde mening wat roken betreft. Dat het niet goed voor de gezondheid is dat is een feit. Het af en toe roken van een sigaar om goed te rust te komen is echter weer goed voor de geest. Daarbij is het roken van een sigaar weer totaal anders het roken van een sigaret. In dit artikel gaan we dieper in op het roken van een sigaar.

Roken van een eerste sigaar

Op welk moment ga je een sigaar roken? Dit is voor iedereen op een ander moment. Sommige mensen groeien als het ware naar dat moment toe. Uiteraard moet je het roken van een sigaar ook leren. Het is namelijk heel anders dan het roken van een sigaret. Dat niet alleen, want welke sigaar ga je voor het eerst roken? Er zijn namelijk veel verschillende soorten sigaren. Kies je voor een Cigarillo sigaar of een Corona sigaar?

Kiezen van de juiste sigaren

Wanneer je nog niet zo thuis bent in de wereld van de sigaren kun je het beste beginnen in een echte sigarenwinkel. Dit kan zowel online als in een fysieke winkel. De mensen die de sigaren verkopen hebben namelijk al een redelijke ervaring met sigaren. Wanneer je niet precies weet welke sigaar je als eerst moet nemen kun je om gepast advies vragen aan deze ervaren mensen.

Kies je moment voor het roken van een sigaar

Sommige mensen roken een sigaar bij een bepaalde gelegenheid en een ander maakt er meer een gewoonte van. Feit is wel dat je voor het roken van een sigaar de tijd moet nemen. Vooral wanneer je altijd sigaretten gerookt hebt zul je merken dat het roken van een sigaar toch even wat anders is dan het roken van sigaretten. Het roken van een sigaar wordt gezien als een moment van ontspanning. Zo wordt het roken van sigaren ook geassocieerd met een echte mannenavond. Waar je samen met vrienden een sigaar kunt roken onder het genot van een glas goede whiskey.