Categories
Mode

Een slavenarmband goud is altijd een goed idee

Een slavenarmband goud is altijd prachtig. Zeker wanneer je deze personaliseert door er een mooie tekst of een naam of zelfs een datum in te laten zetten. Met een slavenarmband goud kom je altijd mooi voor de dag. Maar ook een slavenarmband zilver is een goed idee. Je kunt deze zelfs combineren met een slavenarmband goud. De slavenarmbanden kunnen heel subtiel zijn of een echt statement piece. Het is maar net hoe je je ze draagt. Je kunt verschillende soorten combineren, maar ook verschillende slavenarmbanden van dezelfde serie bij elkaar dragen.

Een slavenarmband goud voor een bijzondere gelegenheid

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om bij iedere bijzondere gelegenheid een bedeltje voor aan je armband te kopen. Maar het is eigenlijk veel leuker om bij iedere echt bijzondere gelegenheid weer een extra slavenarmband goud aan te schaffen. Vaak kost een bedel nog veel meer in aanschaf dan zo'n mooie slavenarmband. En hoe leuk is het om iedere bijzondere gelegenheid een eigen armband te geven? Laat de naam van je pasgeboren kindje in een armband graveren of zet de verhuisdatum naar je droomhuis er in. Je kunt vast nog wel meer bijzondere gelegenheden bedenken!

Bestel je slavenarmbanden online

In deze tijden, waarin een bezoekje aan de juwelier geen goed idee is vanwege corona, wil je toch af en toe met iets nieuws voor de dag komen. En dus is online bestellen een briljant plan. Je volgt heel gemakkelijk de verschillende stappen en voor je het weet wordt de armband bij je thuis bezorgd. Je kunt alleen een armband voor jezelf bestellen, maar hoe leuk is het als je dochtertje dezelfde armband heeft? Je laat er dan iets moois in graveren, een mooi zinnetje, een hartje, noem maar op. Je dochter en jij zijn dan echt een matching pair.

Beste vriendinnen voor altijd

Veel vriendinnen kiezen er op een gegeven moment voor om elkaar een mooi sieraad te geven. Om een vriendschapsjubileum te vieren, bijvoorbeeld. Zo hebben mijn beste vriendin en ik allebei eenzelfde slavenarmband besteld. Zij heeft mijn naam er in staan en ik haar naam. Niet dat we die ooit zullen vergeten, maar het was wel een bijzonder idee om 30 jaar vriendschap te vieren. Onze dochters zijn ook dikke vriendinnen en hebben het idee om volgend jaar, als ze elkaar 10 jaar kennen, ook iets bijzonders te gaan doen. Ze twijfelen nu nog tussen armbandjes of kettinkjes. Ik ga ze sowieso wijzen op Kaya Sieraden, dan weten ze zeker dat ze een mooi sieraad zullen gaan dragen.